img

Световен доставчик на опазване на околната среда

И безопасност Нови материални решения

PET основно фолио за OCA Въведение и приложение

НашитеPET основно фолиоза OCA е изработен от висококачествен полиестерен основен материал с отлични адхезивни свойства и издръжливост. Продуктите се подлагат на строги тестове за качество, за да се гарантира, че всяка партида продукти отговаря на високи стандарти. Нашите продукти се използват широко в електронни продукти, дисплеи, мобилни телефони, таблети и други области, предоставяйки на клиентите надеждни решения за свързване.

1

PET основно фолиоСтруктурна диаграма

Точки за продажба на продукта:

1. Висококачествен материал: Използваме висококачествено полиестерно основно фолио, за да гарантираме, че продуктът има отлична адхезивна производителност и издръжливост.

2. Широка гама от приложения: Нашите продукти са подходящи за различни филмови приложения на OCA, включително електронни продукти, дисплеи и други области.

3. Персонализирани услуги: Ние можем да предоставим персонализирани продукти според нуждите на клиента, за да отговорим на нуждите на различни сценарии на приложение.

4. Конкурентно предимство: Разполагаме с модерно производствено оборудване и строга система за контрол на качеството, за да гарантираме стабилността и надеждността на нашите продукти.

Предимства на компанията:

1. Фабрика, ориентирана към производството: Ние сме фабрика, фокусирана върху производството, с богат производствен опит и техническа сила.

2. Осигуряване на качеството: Ние стриктно контролираме качеството на продукта, за да гарантираме, че всяка партида продукти отговаря на високи стандарти.

3. Обслужване на клиенти: Ние се фокусираме върху комуникацията и сътрудничеството с клиентите и им предоставяме професионална техническа поддръжка и следпродажбено обслужване.

Като производствена фабрика, ние се ангажираме да предоставяме високо качествоPET основно фолио for OCA products to meet customer needs in various application fields. Our products have excellent bonding performance and durability and can provide customers with reliable bonding solutions. We will continue to adhere to the principles of quality first and customer first, continuously improve product quality and service levels, and work with customers to create a better future.If you are interested in our products, please visit our website: www.dongfang-insulation.com, or contact us via our email: sales@dongfang-insulation.com.


Време на публикуване: 11 септември 2024 г

Оставете вашето съобщение